050 352 3237

LVI-palveluT KOTITALOUKSILLE JA YRITYKSILLE

Asennamme, huollamme ja korjaamme lämpöpumppuja vankalla ammattitaidolla kellon ympäri. Lisäksi teemme sähkövikojen korjauksia, vianentsintää, lämpöpumppujen myyntiä ja konsultointia sekä lämpöpumppujen asennuksia. Palvelemme sekä omakoti- että kiinteistöasiakkaita.

LÄMPÖPUMPPUHuolto

Huollattamalla säännöllisesti lämpöpumppujärjestelmäsi varmistat sen luotettavan ja taloudellisen toiminnan. Järjestelmän hyötysuhde pysyy hyvänä, kun sen toiminta on tarkastettu ja säätöarvot optimoitu talouteesi sopiviksi.

Maalämpö- ja ilma-vesilämpöpumpun vuosihuoltopaketin sisältö:

Säätöjen optimointi: Parametrimuutokset, ohjelmistopäivitykset

Hälytyshistorian tarkastus: Vikakoodit, laitteistossa ilmenevät viat

Roskasihtien puhdistus: Irroitus ja puhdistus, tarvittaessa sihtien vaihto

Keruunesteen määrän tarkastus: Paineen ja nestemäärän lisäys

Kylmäaineen määrän tarkastus: Paineiden ja lämpötilojen tarkastus sekä tarvittaessa lisäys

Muita tarkastuksia: Ylivuotoputket, varoventtiilien toiminta, säätömoottorin/vaihtoventtiilin toiminta, kiertovesipumpun toiminta, sähkökomponentit, putkiston tiiveys

Kalvopaisunta-astiat: Esipaineen tarkastus ja tarvittaessa säätö

Ilmalämpöpumpun vuosihuoltopaketin sisältö:

Puhdistus: Ulkoyksikön puhallinmoottori ja kenno, sisäyksikön kaikki suodattimet, sisäyksikön kenno (desinfiointi), sisäyksikön puhallinmoottori ja puhallinrumpu

Kylmäaineen määrän tarkastus: Kylmäaineen paineen ja lämpötilan tarkastus, lisäys tarvittaessa

Muita tarkastuksia: Kylmäaineputkiston tiiveys, sähkökomponentit, kondenssivesiputki

“Ollin kanssa kaikki on toiminut niin kuin on toivonut. Asennuksen jälkeen saimme myös neuvoa pumpun viisaaseen käyttöön ja se on laskenut sähkölaskua huomattavasti. Aikataulu pysyi täydellisesti ja silloin kuin huoltoa tarvittiin niin, sitä saatiin myös täsmällisesti. Täytyy todeta, että tehokasta työtä. Voin aivan tosissaan suositella.”

Juhani Pitkälä
Asennuksia ja huoltoja ilmalämpöpumppuihin

”Ollin asenne vian löytämiseen ja korjaamiseen on aivan uskomaton. Ei jättänyt kesken kunnes vika löytyi ja tuli korjattua. Sen jälkeen on laitos toiminut. Olli on meille ykkösvaihtoehto keneen ottaa yhteyttä lämpöpumppuasioissa. Hän lunasti työllään luottamuksen viimeisen päälle.”

Kauko Piiroinen
Korjauksia vesi-ilmalämpöpumppuun

”Etsimme aikoinaan itsellemme pätevää asentajaa kumppaniksi ja Ollista oli maine kiirinyt, että pumppu kuin pumppu asentuu. OH Energia Oy on helppo yhteistyökumppani. Uskomattoman joustavaa työtä, aikataulut pysyy ja työt tehdään loppuun kerralla. Riittää että laittaa viestillä tiedot ja osoitteen, niin homma hoituu. Kyllä pystyy suosittelemaan.”

Arttu Lauhikari
Vesnom Oy

”Ollilta olen saanut erittäin ammattitaitoista ja miellyttävää palvelua. Hän kuuntelee asiakasta ja on sosiaalinen sekä palvelualtis. Olli on tehnyt aina selväksi mitä tehdään ja millä aikataululla ja on tullut paikalle lyhyelläkin varoitusajalla. Hän keskittyy niin paljon työhönsä, että muistaa myöhemminkin mitä on aiemmin tehnyt. Olen ollut todella tyytyväinen ja voin lämpimästi suositella.”

Taina Rinkinen
Korjauksia maalämpölaitteeseen

Korjaus

Lämpöpumppu on tekninen laite ja siihen saattaa joskus tulla häiriö. Laitteisto ilmoittaa yleensä vikakoodilla häiriön kohteen. Häiriön saa kuitattua maahantuojan ohjeistuksen mukaan. 
Mikäli häiriö ei kuittaannu ja pumppu ei lähde päälle, täytyy suorittaa vianetsintä ja korjaus ammattilaisen toimesta. 
OH-Energia Oy on erikoistunut vianetsintään ja suoritamme tarvittavat korjaukset tehokkaasti ja laadukkaasti kaikkiin lämpöpumppuihin.

Asennus

Suoritamme asiakkaille myös maalämpö-, ilma-vesi- ja ilmalämpöpumppujen asennuksia, joihin meillä on tarvittavat pätevyydet ja osaaminen sekä vuosien kokemus.

Kylmä- ja sähkötyöt

OH-Energia Oy on TUKES:n hyväksymä kylmäalan huolto- ja korjausyritys sekä sähkölaitteistojen korjauksiin sertifioitu yritys.
Olemme myös Suomen Lämpöpumppuyhdistyksen jäsen.
Suoritamme asiakkaille myös ilmalämpöpumppujen asennuksia, joihin meillä on tarvittavat pätevyydet ja osaaminen sekä vuosien kokemus.

Myynti

Jos olet miettimässä lämmitysjärjestelmän saneerausta tai uudiskohteen lämmitysjärjestelmän valintaa, ja olet epätietoinen lämpöpumppujen toiminnasta, ota yhteys. Mietimme yhdessä parhaimman lämpöpumppujärjestelmän kohteeseen ja kilpailutamme tarvittaessa myös tarjouksia.

Maksuvaihtoehtoina on laskutus tai rahoitus. Voit myös hakea rahoitusta:

https://eficode.pohjola-finance.fi/kertaluotto-uusi/ohenergia

Kaikista tehdyistä toimenpiteistä toimitetaan raportti ja pöytäkirja asiakkaalle, myös takuuhuolloista.

Ota yhteyS

Meidän ilomme on palvella!